VidaXl One Store voor auto-onderdelen en gereedschap!

Spread the love

Is er iemand op zoek naar huishoudelijke artikelen zoals meubels, tuinieren, sportartikelen, dieren of dierbenodigdheden, auto-onderdelen of speelgoed 7 games? Zo ja, dan hoef je alleen maar naar Vida Xl.nl te gaan, want ze hebben bijna het hele huishouden dat je nodig hebt. Omdat VidaXl de beste winkel is voor huishoudens, maar ook voor voertuigen en onderdelen. Ze zijn echt goedkoop, gemakkelijk betaalbaar. U kunt zelfs kortingen krijgen door VidaXl Kortings-code 2021 van te gebruiken.

Kortingscode beschikbaar Vidaxl

Hallo, ik ben Stacey en ik ben auto-ingenieur. Iedereen droomt van een nieuwe sportwagen, maar ik heb altijd gedroomd van Toyota supra MK4 Supra. Ik heb altijd al aan een eigen project willen werken. En dat heb ik ook gedaan en ik ben VidaXl Company erg dankbaar dat ze me hebben geholpen aan het perfecte gereedschap voor mijn projectauto. Ik was aan het kijken en was op zoek naar een vernielde supra zodat ik het vanaf het allereerste begin kan bouwen. Dus is wat ik deed, na ongeveer meer dan een jaar zoeken vond ik eindelijk een vernielde supra.

De auto was van voren vernield, maar de motor werkte, maar niet naar behoren omdat de oliebak voor de koppeling en het chassis krom waren. Nadat ik dit had gekocht, kocht ik een halve snede van supra de voorste helft en monteerde deze en de auto was weer in vorm. Toen was het tijd om aan de motor te werken. Supra heeft 2Jzgte motor met dubbele turbo wat een goede Japanse motor was. Ik moest de motor openen om de koppeling te veranderen en ook aan de motor te werken, omdat ik hem wilde voorbereiden als een driftauto, sleepauto beide tegelijk. Om te openen en aan de motor te werken had ik wat gereedschap nodig.Ik vroeg mijn vriend waar ik al het gereedschap kon krijgen, dus hij vertelde me over Vida Xl en hij vertelde me ook over Vidaxl’s Black Friday-promotie dat ze extra kortingen geven en hij vertelde me ook over VidaXl 45% korting die ze geven Tot 45% korting met Kortings Code. Ik heb een koppelingsinstelset, gereedschapsset en ook een compressietestkit besteld zodat ik ook kan controleren of de motor een goede zuigercompressie heeft of niet.

Ik kreeg mijn bestelde spullen de volgende dag al bezorgd en op dezelfde dag begon ik eraan te werken. De motor had een goede compressie dus ik opende de motor en deed wat detaillering en veranderde ook de pakkingen en ook de koppelingsplaten, de drukplaat en het vliegwiel. Toen het tijd was om het oliereservoir te vervangen, zodat het veel van de verschillende maten moeren had, dus het kopen van de gereedschapsset was de juiste beslissing, toen pakte ik de auto in en deed het verfwerk en deed de afwerking, je zult niet geloven hoeveel het is veranderd na verf. Het lijkt erop dat het nooit is vergaan.

Bedankt VidaXl voor het geven van gereedschappen van de beste kwaliteit voor een goedkope prijs en voor het helpen vervullen van mijn droom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.